Ana Sayfa > Bileşen Etkinlikleri > Türkiye’de çevre sorunları ve Çevre Bakanlığı | Metin Sert

Türkiye’de çevre sorunları ve Çevre Bakanlığı | Metin Sert

Manisa ETV’de Ali Güntekin’in hazırlayıp sunduğu “7. Gün” programına CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer ile birlikte katılan TURÇEP ve EGEÇEP yönetim kurulu üyesi, Ekoloji Meclisi Koordinasyon Kurulu üyesi Metin Sert, “Türkiye’de bir Çevre Bakanlığı gerçekten de var mı, eğer varsa hangi işlere bakıyor, bu konu mutlaka sorgulanmalı. Çünkü bu ülkede bir Çevre Bakanlığı yok ve bunun da açıkça ortaya konulması gerekiyor” derken, tüm Gediz vadisini ciddi bir çevre felaketi ile tehdit eden Turgutlu Çaldağı’ndaki nikel madencilik projesi ve bu projenin perde arkası hakkında da çok çarpıcı bilgiler veriyor – (21 Şubat 2016 – Manisa ETV)

Programın tamamını izlemek içim tıklayınız: Manisa ve Çevre Duyarlılığı – ETV 7. Gün