Ana Sayfa > Haberler > Yine Gelibolu Yarımadası’nda, yine aynı bölgede 5 ayrı noktada birden yangın!

Yine Gelibolu Yarımadası’nda, yine aynı bölgede 5 ayrı noktada birden yangın!

Çanakkale Eceabat’ta ormanlık alanda 5 ayrı noktada başladığı bildirilen yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Çanakkale‘nin Eceabat ilçesinde orman yangını çıktı, ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

Tarihi Gelibolu Yarımadası’nda, ilçe merkezi ile Kilitbahir köyü arasında kalan Çamburnu mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ormanlık alanda 5 ayrı noktada başladığı bildirilen yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Tarım arazilerinde yer alan balyaların zarar gördüğü yangının etkili olduğu bölgenin yakınlarındaki hayvan sahipleri, sürülerinin zarar görmemesi için söndürme çalışmalarına destek veriyor.

Öte yandan, yangın nedeniyle saat 15.40 itibarıyla Çanakkale Boğazı, çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldı