Ana Sayfa > Ekoloji > Rant Uğruna / For the Sake of an Outrageous Profit

Rant Uğruna / For the Sake of an Outrageous Profit

Rant Uğruna / For the Sake of an Outrageous Profit | #BIFED2020 Türkiye Panoroma

7. Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali, #SavunucularıSavun temasıyla dünyanın dört bir yanındaki çevre aktivistlerinin seslerine ekleniyor. Bu yıl 2-8 Kasım tarihleri arasında çevrimiçi gerçekleşecek olan festival kapsamında, Rant Uğruna ve daha birçok filmi bifedonline.org adresinden ücretsiz izleyebilirsiniz.

7th Bozcaada International Festival of Ecological Documentary adds to the voices of climate activists from all around the world, with this year’s theme: #defendthedefenders .As part of the festival which takes place between November 2-8 and is held online this year, you can watch For the Sake of an Outrageous Profit and many more films on bifedonline.org at no cost.

Kazdağları‘nda altın arayan şirketin ağaç katliamına karşı Temmuz 2019’da başlayan halk nöbeti, Türkiye’de en büyük çevre hareketi olarak tarihe geçmiş olabilir.

The people’s watch that started against the gold digging company in July 2019 at Ida Mountains, may have been the biggest environmental movement in Turkey.

Yönetmen / Director: Nejla Osseiran
Kurgu / Editing: Nejla Osseiran