Ana Sayfa > Bileşen Etkinlikleri > Muğlalılar ekolojik yıkım projelerine karşı miting yaptı | Çepeçevre Yaşam | Özer Akdemir

Özer Akdemir‘in hazırlayıp sunduğu Çepeçevre Yaşam, Muğla‘da gerçekleştirilen ekoloji mitingini ekranlara taşıyor.

Muğlalılar termik santrallere, çimento fabrikasına, maden ocaklarına, tarım arazilerinin ranta açılmasına, sulak alanların ve kıyıların yağmalanmasına karşı yaşam alanlarını koruma çağrısında bulunarak miting gerçekleştirdi.

Evrensel

Özer Akdemir
Evrensel Gazetesi yazarı. 1969 Nevşehir Hacıbektaş'ta doğdu. 1998 yılında Evrensel Gazetesi ile başladığı gazeteciliğe halen gazetenin İzmir temsilcilisi olarak devam ediyor. Hayat TV'de Çepeçevre Yaşam programlarının yapım ve sunuculuğu yanı sıra, Anadolu’nun Altın’daki Tehlike / Kışladağ’a Ağıt, Kuyudaki Taş / Alman Vakıfları ve Bergama Gerçeği, Uranyum Uğruna / Dilsiz Çocukları Ege’nin, Doğa ve Direniş Öyküleri adlı kitapları bulunuyor. EGEÇEP Yürütme Kurulu ve çeşitli komisyonlar ile Ekoloji Birliği'nde Koordinasyon Kurulu ve Yürütme Kurulu'nda da görev yapmıştır.