Ana Sayfa > Özer Akdemir > Karacasu Yenice JES karşıtı halk toplantısı | Çepeçevre Yaşam

Karacasu Yenice JES karşıtı halk toplantısı | Çepeçevre Yaşam

Aydın Karacasu İlçesi Yenice Köyünde yapılan kahve toplantısında JES’lerin zararları hakkında bilgi verildi. AYÇEP, Aydın Tabip Odası ve TEMA yetkililerinin katıldığı bu bilgilendirme toplantıları sonrası Karacasu Kaymakamının şikayeti sonrası Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

Özer Akdemir’in hazırlayıp sunduğu Çepeçevre Yaşam, Aydın Karacasu Yenice Köyünde gerçekleştirilen jeotermal enerji santrali karşıtı toplantı ile ekranlarınızda.

Özer Akdemir
1969 Nevşehir Hacıbektaş'ta doğdu. 1998 yılında Evrensel Gazetesi ile başladığı gazeteciliğe halen gazetenin İzmir temsilcilisi olarak devam ediyor. Hayat TV'de Çepeçevre Yaşam programlarının yapım ve sunuculuğu yanı sıra, Anadolu’nun Altın’daki Tehliken/ Kışladağ’a Ağıt, Kuyudaki Taş / Alman Vakıfları ve Bergama Gerçeği, Uranyum Uğruna / Dilsiz Çocukları Ege’nin, Doğa ve Direniş Öyküleri adlı kitapları bulunuyor. Ekoloji Birliği ve EGEÇEP Yürütme Kurulu üyeliği görevlerini yapmaktadır.