Ana Sayfa > Ekoloji > Ekoloji Birliği Eş Sözcüleri, Meclisteki Torba Yasaya Karşı Verilen Mücadeleleri Artı TV’de Anlattı

Artı TV‘de 23 Kasım 2020 Pazartesi günü Saat 18.00’da Pelin Cengiz‘in sunduğu Ekoloji Odak programına Ekoloji Birliği Eş Sözcüleri Süheyla Doğan ve Coşkun Özbucak katıldı.

Pelin Cengiz ile Ekolojik Odak programında Meclis’teki maden ve enerji yasası ile ilgili gelişmeler, yasaya karşı nasıl bir mücadele, maden sahalarındaki artışın nedenleri konuşuldu. Ekoloji Birliği Eş Sözcüleri Doğan ve Özbucak, Meclisteki maden ve enerji yasası ve sonuçları, maden sahalarının artması, torba yasaya karşı verilen mücadeleyi değerlendirerek, emek-demokrasi ve ekoloji gruplarının ortak mücadelesi nasıl sağlanmalı, ekoloji mücadelesindeki bakış ve ilkeler konularında değerlendirmelerde bulundu.