Ana Sayfa > Ekoloji > Çeşme’nin başında dolananlar! | Çepeçevre Yaşam | Özer Akdemir | Video

Çeşme’nin başında dolananlar! | Çepeçevre Yaşam | Özer Akdemir | Video

İzmirliler, “Çeşme Talan Projesi”ne karşı Cumhuriyet Meydanı’nı doldurdu, “Doğamızı sermayeye teslim etmeyeceğiz!” dedi.

Özer Akdemir‘in hazırlayıp sunduğu Çepeçevre Yaşam ekoloji mücadelesindeki kanayan yaralara dokunurken, yörelerindeki talana karşı mücadele verenlerin de nabzını tutmaya devam ediyor. Çepeçevre Yaşam’da bu kez AKP iktidarının Çeşme‘de hayata geçirmek istediği talan projesine karşı İzmir’de gerçekleştirilen miting yer alıyor.

İzmir‘de Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen ve DİSK’in örgütlü olduğu şubelerden işçilerin yoğun katılımı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP yöneticilerinin de bulunduğu mitingde yurttaşlar “Doğamızı sermayeye teslim etmeyeceğiz!” dedi.

İlgili haber için tıklayınız: Çeşme Projesi’ne Karşı Miting: Çeşme’yi Ranta Teslim Etmeyeceğiz!