Ana Sayfa > Haberler > Bahçeli’nin tuhaf açıklamalarla hedef gösterdiği TTB’ye çığ gibi destek

Bahçeli’nin tuhaf açıklamalarla hedef gösterdiği TTB’ye çığ gibi destek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hakkında tuhaf sözler sarf ettiği ve kapatılmasını istediği Türk Tabipler Birliği’ne sosyal medyada pek çok kişi destek verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tuhaf sözler sarf ederek hedef göstermeye çalıştığı ve kapatılmasını istediği Türk Tabipleri Birliğine (TTB) sosyal medyadan pek çok kişi destek mesajları yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TTB’nin sağlık emekçileri için başlattığı “Yönetemiyorsunuz, tükeniyoruz” kampanyasını hedef aldı. TTB’nin kapatılması gerektiği yönünde sözler sarf eden Bahçeli, “Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır” dedi.

Bahçeli’nin bu sözlerinin ardından Türk Tabipleri Birliğine sosyal medyadan pek çok kişi ve kurumdan destek mesajları yayımlandı. TTB‘nin Twitter hesabından da gelen destek mesajları sonrasında ” #İyikiTTBvar Ama daha da önemlisi; İyi ki bu ülkede iyi hekimlik değerlerinin, halkın sağlık hakkının ve mesleki – etik dayanışmanın önemini bilen milyonlar var…” notu paylaşıldı.