Ana Sayfa > Bileşen Etkinlikleri > 4. Uluslararası Orman Savunucuları Konferansı | Video

4. Uluslararası Orman Savunucuları Konferansı | Video

Türkiye, Kamboçya, Ecuador, Kolombiya, Amerika, İngiltere’den 4. Uluslararası Orman Savunucuları konferansı için gelen orman savunucularının ve ekoloji aktivistlerinin yaşadıklarını özetleyen, çevre hakkının insan hakkı olduğu üzerine bir görsel izleme raporu.

10 Ülkeden 80’in üzerinde katılımcı, 50’nin üzerinde kurumu ve sosyal hareketleri temsilen, 4. Uluslararası Orman Savunucuları Konferansı için Kazdağları Turkiye’de bir araya geldi. Konferans, Not1More (İngiltere), Kazdağı Doğal Ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği ve Doğa Savunucuları Asya Pasifik Ağı tarafından organize edildi.

Türkiye’den iletişim için: kazdagikoruma@gmail.com

Over 80 participants from across 10 countries, representing over 50 organisations and social movements, came together for the 4th International Forest Defenders Conference. The conference is organised by Not1More and Kazdağı Association for the Preservation of Natural and Cultural Resources with partnership from Asia Pacific Network of Environmental Defenders. Thank you to everyone who took part.

For further details and information about our funders, please contact outreach@not1more.org

Konuşmacılar/ Interviewees

• Manolo Morales;
    Avukat, Ekvador/Lawyer, Ecuador