Ana Sayfa > Bileşen Etkinlikleri > ORÇEV Başkanı Ertuğrul Gazi Gönül: Geldikleri gibi gidecekler

ORÇEV Başkanı Ertuğrul Gazi Gönül: Geldikleri gibi gidecekler

ORÇEV Başkanı Ertuğrul Gazi Gönül, Fatsa’daki siyanürle altın işletmeciliği yapan Altıntepe Madencilik Şirketi’nin çalışma süresinin dolduğunu belirtti.

Ordu Çevre Derneği (ORÇEV) Başkanı Ertuğrul Gazi Gönül, Fatsa’daki siyanürle altın işletmeciliği yapan Altıntepe Madencilik Şirketi’nin çalışma süresinin dolduğunu belirterek, “Şirketin çalışma süresinin dolduğunu bildiğimizden daha önce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne, Bakanlığa, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü’ne yazılar yazdık diyerek yetkilileri göreve davet etti. Buna rağmen şirketin halen faaliyet halinde olduğunu tespit ettiklerini ifade eden Gönül, madene karşı topraklarını savunma ve yaşama sahip çıkma mücadelesinin kararlılıkla devam edeceğini söyleyerek, “Geldikleri gibi gidecekler” dedi.