Ana Sayfa > Ekoloji > DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu: “Yasaklar asla yıldıramaz!”

DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu: “Yasaklar asla yıldıramaz!”

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Ekoloji Birliği tarafından düzenlenen ve DİSK Genel Merkezi’nin de kurum olarak destek vererek organizasyonunda yer aldıkları ekoloji mitingi ile ilgili yasaklama kararı hakkında açıklamalarda bulundu.

DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu, konuyla ilgili dokuz8HABER‘e yaptığı açıklamada, “Hiçbir gerekçe bile belirtme gereği duymadan yasak koyabiliyorlar, ama yasaklar asla yıldıramaz, bu mücadeleyi yolundan alıkoyamaz. Doğaya, yaşama, geleceğe sahip çıkmak için ekoloji, emek ve demokrasi mücadelesi birlikte mücadele ve dayanışma içinde yolunda yürümeye, ekolojik yıkıma, talana ve soyguna dur demeye devam edecektir” dedi.