Ana Sayfa > Bilim > Ekoloji Tartışmaları 2 – Adil Geçiş: Bütüncül Mücadele Mümkün mü?

Ekoloji Tartışmaları 2 – Adil Geçiş: Bütüncül Mücadele Mümkün mü?

Ekoloji Birliği tarafından düzenlenen Ekoloji Tartışmaları’ndan ikincisi 5 Eylül’de yapıldı.

“Adil geçiş” konulu online olarak gerçekleştirilen programda Doç. Dr. Ceyhun Güler sunum yaparken, Avrupa İklim Eylem Ağı temsilcisi Özlem Katısöz ile DİSK Birleşik Metal İş temsilsici Eyup Özer de canlı yayında konuşmacılar arasında yer aldı. Programda moderotörlük görevini Ekoloji Birliği Eşsözcülerinden Süleyman Eryılmaz yaptı. Programda konuşmacılar ve katılımcılar tarafından “adil geçiş” konusu irdelenirken, sorun “bütüncül bir mücadele mümkün mü?” konusu da değerlendirilerek, ekoloji mücadelesi çerçevesinde ele alındı.

Konuşmacılar:
Doç. Dr. Ceyhun Güler
Özlem Katısöz – Avrupa İklim Eylem Ağı
Eyüp Özer – DİSK Birleşik Metal İş

Kolaylaştırıcı: Süleyman Eryılmaz

Ekoloji Birliği; yaşama yönelik artan tehditlere karşı, yurt genelinde faaliyet gösteren bir çok ekoloji örgütünün bir araya gelmesi ile 2018 yılında oluşmuştur. Amacı; birlik ve dayanışma temelinde ekoloji mücadelesini yükselterek, daha güçlü şekilde doğayı ve yaşamı savunmaktır.